Positiv Energi

0

Lyft blicken och du kommer förundras över din förändring


Budskap för Vecka 47

Se dig omkring -Vad är det du ser ? 

Tar du dig tiden att reflektera över det som sker runt omkring ? Och vad du själv bidrar med.  Ser du med en svepande blick och snabbt passerar vidare eller tar du dig tiden att stanna upp och verkligen SE . KÄNNA och TA iN


Du är delaktig i alla processer som sker rumt omkring dig . Kan du förstå hur stor din makt och kraft är? 

Vare sig du går i naturen, på arbetet eller på stan så är du en medskapare av det som sker just här o nu, Du har alla chanser att påverka, förändra och tillföra energi . I varje steg du tar förflyttar du dig inte bara framåt . Du tillför även ditt bidrag till helheten . 


Helheten är målet för oss alla . Här finns den oändliga kraften , kärleken och lyckan. 

Så stanna upp och känn in , ta del av det som är din naturliga rätt. I varje ögonblick så kan du välja att se skönheten , välja att se utvecklingen , bidra med din del till naturen, djur och människorna du möter. 

När du får upp ögonen , när du kan ta ett djupt andetag , och känner glädje spridas inom dig . Så vet du att du är på rätt väg . Rätt väg för att bidraga till helheten och på så viss även din egen lycka o framgång 

Så lyft blicken och sluta stirra ned i mörkret 

Lyft blicken och låt det magiska ljuset få leda dig på rätt väg igen ❤️ Låt inte hindren stoppa dig .. Hitta ett sätt att ta dig vidare ..


Vi väntar allt för ofta på att någon “annan” ska rädda oss , ta oss vidare. Eller helst göra jobbet åt oss. 

Du kan ta hjälp och du kan lära och förbättra dig genom andra. Tillsammans är vi starka och gemenskapen är en del av helheten , men själva besluten och arbetet kan bara du o enbart du göra .. 

Så kom ihåg att andas , andas på djupet och låt syret få en ny innebörd i ditt liv. Låt dina andetag föra in din kropp i harmoni igen.  Vi behöver dig och du behöver oss?


Led ord 

Jag kan 

Jag är värdefull 

Jag bidrar till helheten

Jag är älskad 

Jag lyfter blicken o ser allt på ett klarare sätt…

Varm kram Camilla ⭐️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke