Sänd kärlek till varje del av din kropp

0

 

Budskap för ons – sön V 49

Glöm inte bort dig själv nu när vi närmar oss julen. Låt tiden fram till jul vara vacker och givande . Vad är vitsen med att stressa och spendera varenda öre på julklappar om du inte njuter på vägen ? 

Se ditt liv ur ett större perspektiv och tänk på att den du är idag och den här tiden kommer spegla inledningen på nästa år.

Som om du känner dig stressad – Se till att göra något åt det ! Ditt naturliga tillstånd är att må bra . Börja dagen med att sända kärlek till varje del av din kropp. 

Ta dig några minuter varje dag när du vaknar och när du går och lägger dig . Den tiden du kommer ge till dig själv är ovärderlig. Det är den finaste gåvan som du kan ge och den kostar dig endast i tid . Tid som du investerar i dig själv ? 

När du investerar i dig själv kommer du få mångfallt tillbaka. Den kraft som du ger dig själv genom att rikta fokus inåt och stärka din kropp och ditt sinne , den kommer expandera  i det yttre.  Den rikedom du söker kommer uppenbara sig för dig 

Vi är experter på att sträva efter andra människors uppskattning och vi är experter på att dränera oss själva för att ge till andra . Att ge är bland det finaste vi kan göra MEN vi kan inte ge bort våran egen kraft. Det skapar bara ännu mera obalans i våra liv. 
Att vara nr 1 i ditt eget liv är inte att vara egoistisk . Att vara nr 1 är att behålla din kraft för att behålla ditt naturliga tillstånd .

Kärlek , rikedom, lycka,  hälsa

Det är enkelt att skapa rikedom NÄR du börjar i rätt ände

Gör saker du mår bra av. Var trygg i att det du fokuserar på växer . Kom ihåg att grunden lägger du genom att ta hand om dig själv. Jag säger det igen – Sänd kärlek till varje del av din kropp . Ditt naturliga tillstånd är att må bra ❤️

Spendera tid med de du älskar 

Spendera tid och lär dig av djuren . De har så mycket kärlek att ge. Men lägg också märke till att de tar hand om sig själva först o främst. 

Var snäll mot dig själv och låt kärleken sprida sig i din egen kropp så kommer den automatiskt sprida sig vidare till andra . 

Du vet skillnaden eller hur

När du får kämpa för att le , när du ler men det inte kommer inifrån. 

När du ger men känner bitterhet , avundsjuka och missunnsamhet . 

När det värker och stramar i din kropp både fysiskt och i sinnet . 

Du vet skillnaden ..

Så investera i din egen tid och sänd kärlek till din kropps alla delar . Låt kraften expandera och var beredd att ta emot det som följer .. Rikedom , flow , lycka .. kärlek 

..Allt det du vill ha och kan drömma om 

Allt det du vill ha och lite till…⭐️⭐️⭐️

Ledord 

Blicka inåt

Prioritera kärleksfulla handlingar, och börja med dig själv ❤️

Se till att leendet kommer inifrån

Vad är viktigast i ditt liv just nu ? 



Varm kram Villan?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke