Ovillkorlig kärlek

0

Budskap för V 6

Ängeln med det underbara namnet Shekinah finns med dig denna vecka. Ängeln av enhet och ovillkorlig kärlek. Friar dem som är fast i rädsla, inspirerar till rättvisa, harmoni och integritet.

Jag älskar dig är så enkelt att säga men vad betyder orden när tiden fräter bort innebörden?

Ovillkorlig kärlek och löften om livslång kärlek i lust och nöd.

Vad händer när hårda ord och meningsskiljaktigheter uppstår och den “ovillkorliga” kärleken ebbat ut. När lusten finns kvar men riktas mot en ny individ som verkar mera intressant än den tidigare..mera kärleksfull och mera förstående..

Finns det livslång äkta kärlek ?

Ja jag vill gärna tro det. Det största felet är att vi söker utanför oss själva när det inte funkar och då kommer det aldrig bli helt bra. Vi gör ingen större förändring , utan lever likadant men med en ny person.

Det finns kärlek som är större än bara vårt begär och vårt eviga sökande efter bekräftelse och förståelse.

Ovillkorlig kärlek tar aldrig slut, den startar i ditt inre. Det är en kärlek som bara växer sig större o större ju längre tiden går. Även om du aldrig känt dig ovillkorligt älskad tidigare i livet så kan du ge den gåvan till dig själv. Känn den varma känslan i kroppen och oavsett vad du gör eller säger så är du älskad från topp till tå.

Endast du har nyckeln till ditt inre välbefinnande. Endast du kan låsa upp och släppa in mera ljus, energi och kärlek för att få ditt liv att blomma i det yttre.

Vi är alla komna ur samma källa där kärleken flödar fritt.

Du har kärleken inom dig så var inte rädd för att plocka fram den. Låt inte ditt ego mästra dina tankar när det smärtar för att det inte blev som du tänkt.

Släpp taget om du sitter fast i smärta och tankar som far som virrvarv. Du är här av en anledning och den anledningen är att du ska bli bättre och bättre på att sprida ditt budskap. Ditt budskap , din livsuppgift kan du endast utföra när du mår bra.

Du är inte här för att må dåligt , du är här för att utvecklas. Kom ihåg det när det känns tufft.

Kärlek är så mycket mera.

När du känner samförstånd så utstrålar du kärlek. När du ler så utstrålar du kärlek. När du ger och hjälper till så utstrålar du kärlek. När du vaknar pigg och utvilad är du fylld av kärlek. När du lägger armen om en vän är det kärlek. När du skrattar utstrålar du kärlek. När du tränar, dansar, leker utstrålar du kärlek. När du mår bra är DU fylld av kärlek

Sitter du fast och behöver komma vidare?

Det är okey att släppa taget, men gör det på bästa sätt. Använd inte ord och ursäkter för att lirka dig vidare. Du kommer bara trassla in dig i mera smärta.

Ge och du skall få

Se tillbaka med tacksamhet på det som varit bra och släpp sen taget om det som varit dåligt eller det som fått dig att må dåligt. Du är där du är i dag. Ingen annan än du har tagit dig hit. Acceptera ditt läge och gå sedan vidare mot ett bättre må bra läge.

Ja det kan låta tufft , och ja du kanske inte är medveten om hur du tog dig hit. Det som är viktigt för dig att veta Är att du är värd kärlek och du är värd att älskas för den du ÄR.

Att leva till fullo är ditt kall. Har du hamnat fel så smärtar det. Men du har all chans att börja här idag ❤️

Öva på att se kärlek hos andra, kärleksfulla handlingar. Öva på att ge kärlek och omtanke till människor djur och natur. Låt inte smärtan bli ett evigt hinder och minne som stannar kvar som värk i din kropp.,

Låt inte rädslan för att misslyckas hindra dig från att prova igen o igen o igen.

Alla är värda att känna, se och ta del av den rikedom som finns runt omkring oss.

Du är inte ensam, du tillhör samma familj som oss andra. Vi har tillgång till all kraft och all kärleks överflöd precis hela tiden.

Var du än befinner dig så har du nu kommit till ett läge där du har ett val!

Gör det valet i kärlek!

Är det att förlåta?

Släppa taget?

Gå vidare?

Satsa?

Välsigna den/ de du skall släppa taget om och gå vidare.

Rikedomar väntar på dig , på alla plan när du följer din inre källa.

Jag säger det igen !

Vi har ett ljust år framför oss !

Nu ser vi till att göra det bästa av det❤️

Ledord

Släpp taget om förbrukad energi

Acceptera ditt nuläge

Släpp in nya personer i ditt liv

Ge kärlek

Ta emot kärlek

Må bra så finner du din passion , din partner, din arbetsuppgift ?

Du har personer runt dig som tycker du är fantastisk ❤️

Varma februari kramar Villan?

Lev fullt ut! Du är värd det!

Camilla Wellsén

Mental tränare Medial vägledare Dansinstruktör?

En av mina passioner är dans och att leda danskurser, det tog ett tag att komma hit. Jag letade i det yttre under lång tid , sen lärde jag mig att söka inåt och nu är jag på rätt väg .

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke