Ovillkorlig kärlek- Du kan styra ditt flöde.

0

Budskap för torsdag – söndag

Ängeln med det vackra namnet Shekinah är med dig denna vecka och påminner om enhet, inspirerar dig till rättvisa , harmoni och integritet.

Åter igen påminner ängeln om flödet av kärlek. Du kan aldrig äga kärlek, men du kan styra flödet. Ta en stund och ta in de orden. Du kan styra flödet av kärlek. Vad väcker det för tankar och känslor inom dig?

När du låter rädsla vara huvudingrediensen i din dagliga tankeverksamhet / tankeprocess minskar ditt flöde på alla plan.

Jag tror att du är medveten om detta eller nyligen verkligen börjat fått upp ögonen för hur ditt flöde funkar. Du har nämligen under det senaste halvåret varit med om båda sidor. Det har flödat och du har känt kärleken kraft inom och runt dig. Du har känt dig sedd , älskad och framgångsrik.

Men sen har det vacklat och din energi har dalat dramatisk och du har känt motstånd , smärta , känslokaos, ekonomisk press( eller någon negativ förändring i din ekonomi) förvirring och att du har kastats runt och pendlat mellan mellan ett öka flöde och ett kaos.

Du har haft svårt att ta dig ur detta och tvivlen har växt.

Nu är tiden här när du kan välja att öka din medvetenhet. Ängeln pratar om enhet och förening och försoning.

Det kan vara med en partner och framförallt så startat det inom dig.

Det är du som behöver göra jobbet att färglägga ditt livspussel. Om du räknar med att någon annan skall komma och måla åt dig kommer du inte bli nöjd.

Endast du kan blanda färgen till de nyanser som du vill ha.

Hösten är en vacker tid för reflektion. Nyanserna skiftar och vi går in i en lugnare period där vi kan välja att följa med i flödet och de förändringar som sker långs vägen.

Under lång tid har de flesta av oss missat höstens flöde och lugn. Vi har gått emot oss själva och skapat stress. Så därför påminner Shekinah om att börja skapa enhet och bygga upp din relation.

Du vet hur du ska göra !

Du har sett resultatet av ditt flöde sista halvåret.

Du är ett flöde i ett flöde

Med det menar jag att vi alla tillhör något större. Den universella kraften som strömmar genom oss och länkar oss samman.

Jag vill att du ska veta att det finns kärlek för dig. Det finns lycka och det finns harmoni.

Skapa enhet och släpp in det gemensamma flödet.

Kan vara i en relation med din älskade , men också ett samarbete eller partnerskap inom ditt arbete och även inom din familj. Syskon och föräldrar.

Känns det tufft precis där du står nu, då vill jag att du följer höstens flöde. Se och känn hur vacker förändringen är från värme till kyla. Hur färgerna skiftar från det vackraste du sett till att försvinna helt och tillåta ingenting att träda in.

Ur ingenting finns tid att landa för att sedan bygga vidare på grönskan som skall leda oss in i våren.

Din rädsla är okej , men låt den inte styra eller blockera dina val och dina känslor.

Är du beredd att förenas med hösten ?

Lite på ditt flöde. Livets flöde

Tacka för det som varit och känna tacksamhet för det som kommer.

Du är på rätt väg ❤️

Ledord

Landa i det som sker i ditt liv just nu.

Affirmation

Jag är tacksam för vår gemensamma kraft som strömmar genom oss och expanderar varje dag.

Kram Villan

Camilla Wellsén

Licensierad Mental tränare

Mental och Medial rådgivare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke