Öppna upp för dig ?

0

Budskap för V11

Stäng inte ute det som är DU!

Du har nu kommit till en punkt där du ska skapa livskraft genom att vara dig själv. Lita på ditt inre, vad än någon annan säger.

En vacker vecka står framför dig och du kommer känna av förändringar i energin runt dig. Rädslorna för att göra fel finns kvar. Rädslan för att förlora och kanske bli övergiven igen kan finnas kvar.

Änglarna vill nu att du fortsätter att rikta blicken inåt , för där finns ingen rädsla om du stillar sinnet. Inuti styrs du inte av andra människor och deras vilja att hjälp eller illvilja att förstöra.

Du skall nu skapa livskraft, genom att nyttja din skaparglädje. Låt din kreativa livsgnista blomma.

Istället för att fokusera på vad du inte vill ska hända eller på vad och hur andra människor gör , så låt ditt liv blomstra genom att fortsätta vara du.

Du behöver inte hålla ihop ditt liv, du behöver inte ha alla lösningar klara på en gång. Det är ok att fastna och grubbla en stund. Det får smärta, du får vara rädd. Det änglarna vill förmedla är att lita på ditt inre och lär dig lita på att lösningen kommer till dig på bästa sätt. Ha tillit och ge det lite tid. Du växer i varje händelse.

Inspireras av andra , ta hjälp av andra. Då växer din energi och livskraft. Nyttja det goda hos människor som ger något tillbaka.

Du förstår skillnaden eller hur?

Du bygger just nu . Fortsätt med det , du bygger för din egen skull och det är bra. Låt det kreativa i dina händer och i ditt sinne få ta det utrymme som behövs.

Då faller allt det andra på plats.

Du söker kärlek och du söker äventyr , du söker trygghet och förståelse.

Sök inte mer , du bär redan på allt detta inom dig.

Odla det du vill ska växa och sänd kärlek till de du inte förstår. De är precis som dig en del av helheten.

Din vecka bär på goda händelser relationsmässigt. Ta emot det som kommer till dig och släpp taget om tyngden som drar dig tillbaka. Välkomna våren och låt ditt hjärta expandera.

Ledord

?Se inte bara med ögat och lyssna inte bara på orden. Känn och du kommer veta. Är du osäker, stanna upp och vänd dig inåt. Allt är inte vad det ser ut att vara. Så låt dig inte förledas av det yttre.

?Ta emot solens värme

?Stanna upp och andas in våren

Varma vårkramar Villan ?

Camilla Wellsén

Mental tränare Medial vägledare

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke